Monday, November 10, 2008

ePiSoDe#34 Bond...James bond


"Indah kabar dari rupa" bak kata fitri, ayat org berusia pas tengok Quantum of Solace kecewa gamak nyer citer x sehebat iklan. Memang pun... Tapi kata aku "Mamat Daniel Craig tu macam mamat **** la" .Serius betul2 macam tapi versi gelap la , erk...yelah pun time aku dah get over with him dia muncul dalam bentuk Daniel Craig sungguh2 la macam **** ahahaa..hahaha...Tapi aku prasan something aku suka lelaki yang bermuka ganazzzz aku x leh blah ngan lelaki bermuka cute macam boys group dari hong kong ker jepun ker ataupun dari korea ...... heheehe....

2 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Owh, betul ker tak brapa best cerita tu?

hehehe~

tak minat lelaki jambu la ni senang kata~sama dengan rumet daku~

tapi sy layan jer sumer~hoyeah!

j or ji said...

saya tak jambu!

:P